Rekommenderat affiliateprogram – Koinly

Med allt större intresse för Bitcoin och andra kryptovalutor ökar även behovet av produkter och tjänster kring detta område. Driver du en blogg eller hemsida inom kryptovalutor kan Koinly rekommenderas.

 Vad är Koinly?

Koinly har två tjänster. Den första är att man kan följa sin kryptoportföljs värdeutveckling. När ett köp sker lägger man in det i ”portföljspåraren” och detsamma gäller vid försäljning eller om man får coins via mining. Alla transaktioner helt enkelt. Se löpande hur värdeutvecklingen går framåt.

Den andra tjänsten är deras krypto deklarationstjänst. Att deklarera kryptovalutor kan vara extremt krångligt. Har bara köp/sälj skett mot SEK är det inte jättesvårt. Då blir det på exakt samma sätt som när aktier köps/säljs. Men många gånger växlas Bitcoin mot exempelvis Dash eller skickas till en ICO. Eller hur ska en airdrop deklareras? De allra flesta som deklarerar krypto behöver hjälp och det är här som Koinly hjälper till. En lead som gör att ett köp sker av denna deklarationstjänst ger provision.

Varför satsa på Koinly?

Låg konkurrens inom SEO

Idag är det extremt svårt att ranka högt inom vissa branscher – och betydligt lättare inom andra. Det finns inte många riktigt bra sidor om kryptovalutor i Sverige. Att ranka högt ska inte vara några problem. Ta positionerna före andra gör det.

Låg kunskap kräver Googling

Även om intresset ökar för Bitcoin så är det ytterst få som vet vad det är. De som vill börja investera behöver kunskap och Google är första vägen dit. Fler och fler kommer att söka efter begrepp som kryptovalutor, Bitcoin och kringliggande tjänster så som trackingprogram och deklarationshjälp. Kolla på dagens sökvolym och ta det gånger tio, hundra eller tusen. Allt beror på hur fort man tror att krypto blir mainstream.

Hög provision

Att registrera ett konto och använda trackingfunktionen är gratis och ger därmed ingen provision. Den som vill ha hjälp med deklarationen betalar däremot minst 79USD (upp till 300 transaktioner) och som mest 399USD (upp till 10 000 transaktioner)

Provisionen är 25% vilket är riktigt högt. Det är ytterst få affiliateprogram som ger provision på de nivåerna. Så mellan 20 och 100 USD per sale.


Inläggsförfattare: Arne