Bygg en pengamaskin (Bok)

När skatteåterbäringen kommer, eller man får en summa pengar på annat sätt, brukar många stå inför valet att få pengarna att växa eller spendera dem. Boken Bygg en pengamaskin har lösningen på hur man kan skapa en lönsam annonsering genom att öka sin synlighet på Google.

Google används dagligen

Sverige är ett av de land där det googlas mest varje dag. Det bör man utnyttja. AdWords är ett effektivt verktyg att använda sig av då man annonserar och vill nå ut till de rätta kunderna. Det, i kombination med ökad synlighet på Google, kan skapa en pengamaskin som arbetar medan man själv gör annat.

Är Adwords svårt?

Men många tycker att AdWords verkar krångligt och sanningen är väl att det under åren som gått då det vuxit blivit lite mer invecklat. Invecklat men inte omöjligt och för att guida rätt på ett enkelt sätt kan man ta den här boken till hjälp. Den beskriver på ett sätt som alla kan förstå genom att ge en vägledning genom grunderna för AdWords och visar vilka genvägar som öppnar sig.

Om författarna

Grunden till boken fick författarna Michael Berman och Michael Wahlgren i sitt arbete med företag som de hjälpt att annonsera och bli synliga på Google. Genom att de har samlat ihop sina erfarenheter, misstag och fallgropar de hamnat i, guidar de läsaren istället mot en större chans för att nå framgång.

Bokens upplägg

Genom att använda Google som en del i företagets marknadsföring kan man nå ut till sina kunder på ett kostnadseffektivt sätt och nå stor framgång.  Fokus i boken ligger på annonsering och är upplagd så att läsaren går från strategi till genomförande och slutligen utvärdering.

Det här är en bok för den som är nybörjare inom AdWords men kan lika gärna användas av den som redan annonserar på Google med bra tips och råd.

Inläggsförfattare: Arne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *